Recenzije

9,0
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,6
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
8,6
Sadržaji
9,1
Osoblje
8,8
Omjer cijene i kvalitete
8,5

Recenzije

    Dada..
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    12. srpnja 2018.

    izvanredno.. doći ću ponovo..

    neizvjesnost pronalaska parkinga
    nema improvizacije ni u sitnim ni u krupnim stvarima,
    Veljko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. travnja 2018.

    Bilo je ugodno i nezaboravno.

    Sve je bilo na izuzetno visokom nivou.
    Krevet je bio posebno udoban.a kroasane nisam kušao.
    Filip
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    3. siječnja 2018.

    Fino uredjen apartman. Domacin je bio susretljiv i uslužan. Topla preporuka:)

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. studenog 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mirjana Bilandžić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. lipnja 2017.
    Sve je odlicno!
    Minja
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    7. svibnja 2017.

    Super

    Bilo je komaraca te je moj prijedlog da nabavite aparatice protiv istih
    Sve je bilo super, jako čisto i uredno
    Raimund
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    21. travnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. siječnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    it

    Prosječna ocjena recenzija

    4,6
    14. kolovoza 2018.
    Located close to city centre but in a very shabby dirty and somewhat scary building; elevator not working therefore hard to take luggage to apartment located at first floor; very diffficult to find a place for parking nearby; only one air conditioning splitter but one bed room without it and hot; balconies overlooking dirty and shabby building common areas; excessive price
    Nothing
    Jason
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    14. kolovoza 2018.
    Not a real criticism but some may be put off by the entrance to the building BUT people in the area are friendly and it's totally safe and welcoming.
    Very close to the old town Vibrant area Slightly gritty but typical city centre building - very well renovated apartment
    es

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    30. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Martin ARHAN
    fr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. lipnja 2018.

    Appartment right next to Zadar's old town.

    Very friendly and welcoming host. Appartment perfectly clean. Everything seems brand new.
    ferid
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    14. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Hyang Cho
    kr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    3. svibnja 2018.
    Lift was not working.
    everywhere is so clean and fancy
    Greg
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    5,4
    9. kolovoza 2017.

    NOT IMPRESSED

    Our request for an early check in was confirmed and agreed some 6 weeks or so earlier however we got an email the day before advising it was not possible. We had to wait until 2.30 pm to obtain entrance. At this stage the apartment was still to be cleaned. If I knew that the early check in was not available I would have reconsidered. If the original request said that they cannot guarantee early check in at least we would have been prepared. The temperature that day was around 37 degrees and we walked around Zadar for 6 hours in the heat with out being able to freshen up after an over night ferry trip from Italy. Not impressed. The term diadora luxury APARTMENTS does not reflect the premises we would and were expecting.
    Not much. The apartment itself was ok. The building was very seedy looking with graffiti and in poor condition. It was certainly NOT a luxury building.
    FloP92
    fr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    6. kolovoza 2017.

    Nice flat for a 2 days trio in Zadar

    The building external look.
    Modern and clean flat with lots of equipments
    Carl
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    16. svibnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Fiona
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. svibnja 2017.

    Exactly what we wanted

    No cloth to wash up by hand, we had to use the dishwasher even for a couple of items
    Good shower
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. travnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marieta
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. listopada 2016.

    Simply wonderful!

    Nothing. Absolutely nothing.
    I like the Staff very much. Very professional, easy to contact. We arrived at 12am and the owner was waiting for us. This is a wonderful Lady. We even got a bottle of wine for my Mom's birthday! The apartament is located 5 min from the city center, there is a free parking. Apartament is very big, very clean with full Bath supplies and crosaint, soft drinks and tea/coffee included as well as a map and wify.Absolutely amazingly!!
Učitavanje recenzija